Main Page Sitemap

Kovux mecenat rabatt


kovux mecenat rabatt

Hertz, Arlanda Express, Swebus och ett stort antal lokaltrafikbolag. Du är då också berättigad till reserabatter. Studerar du utan CSN måste du be om ett studieintyg från skolans expedition för att ansöka om kortet. Betyg registreras av din lärare och skrivs normalt ut av din hemkommun.

Studiestöd från CSN - kortet kommer automatiskt. På denna sida har vi samlat aktuella titlar på kurslitteratur för Komvux. Har du redan ett konto med e-postadress registrerad får du ett mail från oss på morgonen dagen efter att ditt kort skapats med en "komma igång-länk" som hjälper dig om.ex. Du ansöker om ditt Studentkort via hemsidan eller väntar tills du får dina uppgifter hemskickade per post (gäller för dig som tar studiemedel från CSN på 50 eller mer). Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här. Reserabatter, studerar du 75 eller mer reser du billigare med rabatter på SJ, SL och Skånetrafiken. Du kommer bli ombedd att ladda upp ett studieintyg i samband med din ansökan. Alla skolor har inte möjlighet att beställa mecenatkort till sina elever.

Brev efter två veckor, har vi inte din e-postadress så skickar vi ett brev till din hemadress med information om hur du kommer igång med det digitala kortet. Har du studiestöd från CSN så får du Mecenatkortet automatiskt. Du som inte tar studiemedel (eller om du vill ha members rabatt ditt digitala kort snabbare) kan ansöka om ett kort här och välja Komvux. Rabatt på mobilabonnemang (s.k. Fråga gärna din skola om de beställer Mecenatkort till sina elever och be dem kontakta oss ifall de inte gör det. Komvux, du som studerar på Komvux, tar studiemedel och läser mer än 50 får automatiskt uppgifter om hur du laddar ner ditt digitala Studentkort via post. Vissa skolor beställer kortet till sina elever. Skolor kontaktar oss här.

Hm online rabatt, Rabattkod led giganten, Rabatt hp store, Scandlines smile rabattcode,


Sitemap